Look who's talking now !! - Nicsak, ki beszél most !! (Gyurcsány :)))

2012.01.15. 20:30 fifty-fifty

Gyurcsány lőjött. 2010 év végén bejelentették, hogy tüntetéssorozatba kezdenek. 2011-ben megalakult a milla csoport, és átvették a fonalat a diák tüntetőkről, majd egy évet végigtüntettek - civilként. 2012 elején pedig a milla group 1 éves évfordulóján előjött Bajnai is, hogy a baloldalt összefogásra szólítsa fel. A csúcspontot Schiffer András LMP-s alapító lemondása követte (MSZP-s nyomás alatt), majd ... egyszer csak előugrott Gyurcsány :))

http://www.noltv.hu/video/4109.html

 

Nicsak, ki beszél most!! Gyurcsány előjött, sőt, már beindult a bérbloggerek hadserege is, és terjed az ige, szükség van egy hiteles kormányra, amely leváltja Orbánt. Oszkó, Gyurcsány, Bajnai és az MSZP. De Molnár Csaba is előjött, persze picit átplasztikázta magát, szemüvegről kontaktlencsére váltva. Újra itt van a nagy csapat, és ugyanazt mondják, hogy Orbán rossz, az IMF pedig jó. A nép pedig, köszönhetően Orbánék anti-demokratikus politikájának, hajlik arra, hogy az IMF karmaiba rohanjon.

 

Ki van ez találva, töviről hegyire. A lényeg, hogy az IMF elleni tüntetés mostantól a jobbik és a neonácik privilégiuma, a baloldalnak kuss. Lássuk be, a baloldalnak mindig kuss, leszámítva amikor éppen Orbán ellen kell tüntetni.

 

A következő egy hét azonban lélektanilag sorsdöntő. Az MSZP és Gyurcsányék most próbálják meg megrendezni a második nagy visszarendeződést (az első 1994-ben volt). Gyurcsányt Medgyessyvel szemben 2 hét alatt futtatta fel a baráti média - mint piti kis sportminisztert. Most is éppen ez történik, csak ezúttal nem egy láthatatlan valakit, hanem a Gyurcsány rendszer névadóját, a rettegett MSZP-s führert kell visszahozni mint kedves és korrekt politikust, mint megbízható demokratát.

 

Mit mondhatnánk: sok sikert :)

Mindenesetre, ha valakinek nem világos, hogy Gyurcsány (ugyanúgy, mint Nixon vagy Orbán) soha sem fog még egyszer választást nyerni, annak jó szórakozást ... :((( (kár az időért !!))

 

.
.
.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fifty-fifty.blog.hu/api/trackback/id/tr754937096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása