Schmitt rehabilitálta Gyurcsányt - majdnem

2012.03.30. 20:52 fifty-fifty

Schmitt Pál elképesztő, arcába hazudik az egész országnak, az ország persze már most utálja, és közben még röhög is rajta, de ez akkor is ronda ügy.

 

Schmitt azt hazudja, hogy közkincs volt az, amit beemelt a dolgozatába, és általában úgy beszélt az egészről, mintha az egy dolgozatírás lett volna és nem másolás. A legdurvább, hogy opponensére és vezető tanáraira próbálja kenni a felelősséget - amiért nem jutott eszükbe, hogy az internet kora előtt a világ sportirodalmának bolgár és francia tanulmányait mind átolvassák, hátha a doktorandusz nebuló esetleg csalt, vagy valami :)))

 

Schmitt elmondta, nincs kettős mérce, és megnyugtatta a Gréczy színvonalú "riportert", hogy nem perel be senkit.

 

Schmitt beszédére az ATV képernyőjén elsőként Gyurcsány reagált. Megtörtént a csoda, Gyurcsányt rehabilitálták - mármint azok előtt, azoknak a szemében, akik amúgy is menthetetlen MSZP-hívők voltak. Mégis, ez azért számít. Gyurcsány és Kálmán Olga (aki nem tud semmiféle rendőri terrorról 206 október 23-án) arról beszélgethettek, hogy ez egy következmények nélküli ország, a pont az, aminek Orbán véget akart vetni ... innentől nem folytatták, hogy vajon miért akartak volna Orbánék következmények nélküliség hagyományával szakítani .... mi volt a a precedens, amire mindenki mellesleg most vissza utal (Őszöd).

 

Mindegy, Gyurcsány visszatért, és erkölcsről, integritásról papolt, pont úgy, ahogyan Kocsány László ugyancsak az ATV képernyőjén 1999-2002 között. A következő beszélgető partner Tóbiás volt az MSZP-től, aki szintén előadhatta a Kovács, Lendvai figurát ...


Gyurcsány visszatért, és lett egy új nemzeti ügy, Gyurcsány eltávolításának mintájára most itt van Schmitt eltávolításának az ügye, és persze Orbáné.

 

Hogy mi a félő az egészben? Mindössze az, hogy mi lesz, amikor Orbánék eltűnnek? Mármint, ugye nem gondolja senki komolyan, hogy az MSZP meg Gyurcsány visszabeszélhetik magukat a magyar társdalom vezérkarába?

 

TIPP: nem fogják megúszni, Schmitt nem fogja megúszni, mert szemben a Gyurcsány-üggyel, most van média, most van újságírás ... ezért ennek az ügynek más lesz a kimenetele ..

és közben reménykedhetünk, hogy ha nem ússzák meg, akkor talán az MSZP meg Gyurcsány, meg Kálmán Olga sem tudnak csak úgy visszatérni majd .)))


PS:
nagy kár, hogy Szalma Botond nem bírja kimondani, hogy Schmittnek le kell mondania ... :(((
bár az, hogy az unokákkal kellene foglakoznia nyugdíjasként Amerikában .. felér egy 70%-os "mondjon le" - vel ...

 

 

 

 

 

.
.
.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fifty-fifty.blog.hu/api/trackback/id/tr924937083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása