Bajnai a csúcson (?), reflektorfényben az LMP - de miért??

2012.11.08. 19:47 fifty-fifty

A HVG-ben eléggé masszív kis kampány fut, amióta Bajnai előadta kampánynyitóját a MILLA tüntetésén. E kampány tegnap elérte a csúcsát, a HVG az utóbbi két napban 2-2 cikket közölt, melyek az LMP párttagság eltökéltségét hivatottak megtörni, a jövő hét végén tartandó kongresszusuk előtt – ahol arról döntenek, hogy összeolvadnak-e az MSZP-vel meg a MILLÁval, vagy sem. A legutóbbi cikk egy friss felmérés eredményeit dörgöli az LMP-tagok orra alá teljes részletességgel, ami azt mutatja, nincs értelme az ellenállásnak …

a kampány előzményei:

A kampány először a Népszabadság hasábjain zajlott, meg az ATV képernyőjén. A Népszabadságban külön felelőse volt az LMP megdolgozásának, Szalay Tamás Lajos, és volt, hogy egy Schifferes képet, „a vesztes” aláírással 2x is leközöltek (oké, a képaláírás másodszor már nem ugyanaz volt). Ez a kampány azonban nem volt elég. Nem volt elégséges.

Közben kiszivárogtatták, hogy az USA külügye Bajnait támogatja (Braun Róbert járt kint, az MSZP képviseletében, mint MSZP párttag, az USA külügyével tárgyalni Bajnairól, de sem ez a tény, sem az, hogy 3 évet dolgozott az MSZP kormányában, nem elégséges ahhoz, hogy valaki elismerje, Bajnai és az MSZP ugyanaz a csapat). Ez az USA támogatás olajat öntött a tűzre, amit a MILLA látványos tüntetése lelkesítően illusztrált, bár 300 ezer ember felvonulása önmagában nem jelent semmi konkrétat.

E héten viszont már a HVG vette át a kampányt. Részletes, meggyőző cikkeikkel, amelyek mind azt magyarázzák, hogy az LMP-pártagok hibát követnek el, ha nem a szavazók elvárásainak megfelelően döntenek (elvárásként pedig azt jelölik meg, hogy az LMP egyesüljön az Együtt 2014-el).

Tegnap pedig kihozták a számokat, Bajnai 14%, az MSZP 10%, az LMP 3%, Orbánék 22%. Azaz … deja vu: pont, mint Horn Gyuláéknál, az MSZP-nek, illetve az MSZP-nek és a MILLA-nak nincs szüksége az LMP-re, de ha elfogadják az amerikai rábeszélést, plusz a szavazók konkrét akaratát, és a józan eszükre hallgatnak, akkor elfogadják a meghívást, és nem lesznek hazaárulók … amiért Bajnai már kijelentette, nincs bocsánat. A közvélemény-kutatás eredményeit személyesen Hann Endre (a Median főnöke) injekciózza az olvasók fejébe, hogy a hatás még meggyőzőbb tudjon lenni.

FIGYELEM !!!! az alábbi kép nem fotómontázs, hanem valós idejű screen-shot a HVG oldaláról – LOL:)

hvg4.jpg

"HVG szeminárium - a meggyőzés pszichológiája"
____________________________________________________________________


Itt tartunk …

Illetve ma megjelent egy újabb cikk, ezúttal a Népszabiban. De mindegy is, ez most már csak így megy majd … egészen az LMP kongresszusáig .. nincs mese ...

De milyen álláspontra jut ennek a meggyőző-hadjáratnak az eredményeképpen egy LMP-tag? Az, hogy a kampány célja mi, az teljesen világos: „nincs más lehetőség, egyesülni kell az Együtt 2014-el”. De mégis, mire gondol egy LMP tag, akinek most a kezében a párt sorsa?:)))

Először is, valószínűleg átfut a fején, hogy hú, de szuper, mert ha az MSZP és BAJNAI(+MILLA) együtt képesek leverni a gaz Fideszt, akkor az LMP többé nem is hazaáruló, amikor azt mondja, hogy kösz nem. Másrészt nyilván feltűnik mindenkinek az is, hogy ez egy megrendezett jelenet …

Mert tényleg, mi indokolja azt, hogy ezeket a számokat, ezt az egész kampányt rázúdítsák az LMP-re? Tényleg, mi van?:))) Miért történik mindez, in the first place? Miért kerül az LMP reflektorfénybe, amikor nekik csak 3-4 %-uk van? Valamit azért csak tud az LMP!!!!!! Ha ennyire masszívan terrorizálják, már 2010 óta !!!

Bizony, valamit tényleg tudhat az LMP!

Egyrészt adott az MSZP+MILLA+BAJNAI társulás 24%-s támogatottsága, amely több, mint amit Orbán tud (nem számítva a Jobbikot), tehát ez elég a győzelemhez … n'est pas?

De valami miatt ez mégsem elég … valami miatt mégis fontos az LMP 3-4 %-a is :) Csak nem az a helyzet, hogy ott van az a 37%, akiket 2010 óta nem sikerül megszólítania senkinek? Csak nem az van, hogy az LMP 3-4 %-a valójában egy 3+potenciálisan további 30%, de legalább 20% ? Ez már talán megmagyarázná a jelenlegi szitut .)) LMP = maybe 23% … Hát erről szól ez az egész ...

Ami még megmagyarázza a szitut, az az, hogy lehet, hogy esetleg ez a mostani MSZP+MILLA+BAJNAI együtt mégsem adja ki a 24%-ot, lehet, hogy ez csak egy pillanatnyilag, így vagy úgy kimutatható érték … amit szándékosan mutattak ki .. ezért volt a nagy sietség Bajnaival, az MSZP kedvenc végrehajtójával .))

El kellett csípniük az LMP kongresszusát !!!!!

ÉS itt most gondoljunk bele!!!

Az MSZP és a volt SZDSZ által elérhető teljes média-birodalom most MIND-MIND azt ontja magából, hogy az LMP-nek VÉGE !!! Az LMP meghalt!!! a Az LMP kaput!!! Minden orgánum, minden tévés műsorvezető, minden újságíró, minden blogger (a Varánuszt is beleértve) mindenki megmozdult, mintha maga Tarzan kiáltott volna – és mindenki azt akarja, hogy az LMP itt és most adja fel, azt, hogy más legyen a politika ….

Ez egyszerűen elképesztő …..

Adózzunk néhány percnyi néma nevetéssel az MSZP teljes hálózatának … nevetéssel és tapssal …

az MSZP, ja, és bocs, a korábbi SZDSZ (ma MILLA?) hálózatának .. csodálatos, hogy mennyi mindent, hogy mekkora erőket megmozgattak … csak azért, hogy az LMP fejét lenyomják a mocsárba …és újabb 20-22 évnyi szundit zúdítsanak a magyar társadalomra …

Egyszerűen elképesztő … mi mindent bevetnek az elvtársak !!! LOL a köbön:)

Hát ennyire nem fér bele nekik, hogy valakik alakítanak egy valóban baloldali pártot, és valóban a társadalom szolgálatában dolgoznak?:))) Hát tényleg ennyire konzervatív az un. Baloldal? Totál röhej!!

Bajnai a csúcson van?:)) Szuper, hadd maradjon ott!! kedves LMP-sek, hagyjátok Bajnait .. és foglalkozzatok a társadalommal, plusz a saját szervezetetekkel, mert ti félig civilek vagyok, a ti pártotok, a ti rendszeretek nem egy ostoba, katonai hierarchikus kontingens, hanem egy lapos-demokrácia, horizontális kapcsolatokon alapulva!!! :)) Tök más rendszer !! Tök más struktúra!!

Egy mozdulatotokba kerül, hogy ti legyetek a fix pont, amelynél fogva a magyar társadalom kizökkenti magát az évszázados LÚZERSÉGBŐL …
A magyar társadalomnak elege van abból, hogy még mindig kelet vagyunk, de már alig képes elhinni, hogy tényleg lehetünk nyugat is ... nos, előre, kedves LMP-sek, és döccentsétek át Magyarországot ... Nyugatra - végre ...„ideje új kalandoknak !!

semmi nem történik újra !!

a gépek elbarangolnak ...

a képzelet határain túlra ..

kezdetét veszi a lehetetlen!!

valami, amit nem ismerünk!

az idők végtelen szakadéka fölött

különös holnapra ébredünk”

ti így vonultok be a történelembe!!!!!!!PS:
FUCK MSZP!!

Szűz Mária, PLEASE drive AWAY MSZP!!!!.
.
.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fifty-fifty.blog.hu/api/trackback/id/tr714937077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ashi Valkoinen 2012.11.09. 01:02:31

Szerintem állj le a kemény drogokkal.

3+maybe 20%?

...

fifty-fifty 2012.11.09. 02:27:56

37%-ból 20%-ot rajzoltam oda az LMP-hez ...
ez eléggé mérsékelt megközelítés, szerintem ...

de érted a dolog lényegét: 37% nem szvaz senkire most

a fideszre már nem, az mszp-re már nem ...

az lmp-re még nem ..

37% ..

ez a valódi tét ... erről van szó ..
ebből a 37%-ból ha csak 20%-ot megszerez az LMP, az is eszméletlen változást jelent majd ...

és baloldalon más nem szerezheti meg ..
mert akik megbuktak (mszp, szdsz, bajnai), azok egyfajta karanténban vannak ...

Darky_ · http://calisthenics.blog.hu/ 2012.11.10. 10:22:45

Nem is emlékeszem olyanra a magyar történelemben, hogy egy 3-4%-os pártból másfél év alatt 25%.os legyen. Szerinted ennek van bármilyen realitása, de most komolyan? Arról már nem is beszélve, hogy mennyi MSZP-s szavazott át az LMP-re 2010-ben, aki úgy gondolja, hogy ideje visszaszivárogni a vörösökhöz. TG-nek igaza van - amíg az LMP nem dönti el (a mai választási rendszert figyelembevéve), hogy a kétpólusú politika melyik oldalára áll, esélytelen, hogy 5%-nál több embert mozgasson meg- szerintem még a parlamentbe sem jutnak be így

iii · http://nemzetimarhulat.blog.hu 2012.11.13. 08:34:34

@Darky_: 2010-ben nem hogy nem döntötte el, de azért alakult meg, hogy ne ez a kétoldali csatatér legyen. Most sem kell ezt feladni, még akkor sem, ha valóban fontos az Orbán-rendszer megdöntése.

Regisztrálj és szavazz,hogy többé ne kelljen regis 2012.11.15. 00:13:05

Két dolog a fontos:

- vagy Orbán marad és akkor hónapokon belül éhséglázadás, tüntetések, rádió-tv székház gyújtás mint anno (fidesz) és az utcán bukik, vagy
- összefogni és először is elzavarni a p.csába és vagy a fenébe.

Ez az egyszerűbb és polgáribb út.
Ha megszavazza a jellemtelen réteg a törvényt, Európa elveti mint a sok más fideszes törvényt.

Amíg orbán az elnök, Magyarország kettős mérce alatt van, tehát takarodj!